Bedankt voor je bezoek aan BUGHOUSE.

We hopen dat je iets interessants in onze winkel hebt gevonden. Ons assortiment evolueert altijd, dus bezoek ons ​​opnieuw om te zien wat er nieuw is.
 

We hebben insecten geleverd aan een breed scala aan mensen en organisaties, bijvoorbeeld verzamelaars, kunstenaars, musea, scholen, reclamebureaus en ook film- en televisiestudio's.

Ons doel is om hoogwaardige producten voor onze klanten te leveren en een hoge standaard van klantenservice te bieden. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op. We zijn altijd blij om te helpen waar we kunnen.

U kunt op elk moment contact met ons opnemen via het contactformulier op het tabblad contact boven aan de pagina.

We antwoorden altijd binnen 24 uur.
 

Aangezien Insect-exemplaren natuurlijke producten zijn, kan de kwaliteit sterk variëren. De onderstaande gids geeft uitleg over de gebruikte gradaties voor exemplaren in onze winkel.

A1: Dit zijn perfecte exemplaren, met uitzondering van wat pootschade.

A-: Deze exemplaren hebben kleine beschadigingen, zoals schade aan de antenne of lichte slijtage van de vleugels, zoals kleine krasjes, kleine verkoopschade, enkele kleine rafels langs de randen van de vleugels. In het geval van kevers kan de schade kleine beschadiging van de pootjes, kleine vlekken of krassen zijn.

A2: Meer significante schade, zoals grotere velugelschade, kleine scheurtjes, kleine stukjes die van de vleugels ontbreken, schade aan de thorax of buik of vlekken. In het geval van kevers, kunnen er schade aan de poten zijn of aanmerkelijke vlekken / krassen.

Al onze insecten worden gedroogd van over de hele wereld gekocht. 
U ontvangt uw insecten gedroogd en niet geprepareerd. Enkel als dit anders vermeld staat of u de optie "Spreiden" aanklikt in het optie menu.
Deze website maakt gebruik van cookies. Hieronder kan u deze aanvaarden.